PepaCheb - challenge 8

Text
Editor
Anketa
Home
Help
Musíte být zalogováni.
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
pepacheb-pepacheb
<< < 0/16 > >>
161 příspěvků
13.02.2010 17:11
ikonka
Uživatel

Diky, no pouzivam ted u toho ten metr... Stejne to tisknu v meritku a budu to jeste dal resit a pocitat material.
13.02.2010 16:22
mad
Uživatel

hadacino: measure distance :)
12.02.2010 23:35
hadacino
Uživatel

Já když něco měřim používám nasledující- Create>helpers>Tape a tím to změříš... nic jinýho neznám. I když vlastně jsem myslim v knížce četl že se to někde ještě dá ale absolutně nevim jak :-D
12.02.2010 16:34
ikonka
Uživatel

editováno 12.02.2010 16:36:38
Zdarte borci. Tak bych se rad pustil do stavby posilovny a zacal jsem navrhem v maxovi. Vim ze na tohle by asi byl lepsi cad, ale ten nemam, neznam, neumim. Kazdopadne by me docela zajimalo jestli s tim nekdo mate zkusenosti, predpokladam ze kdyz to tak vytisknu tak se tim muzu ridit i v realu, myslim rozmerove.

A ted bych mel jeden dotazek, da se nejak zpetne urcit rozmer jednotlivich komponent? Ja jsem sice vetsinu nekonvertoval ale neco jsem musel, navic jsem neco pak natahoval a ted nevim jak zjistit rozmery ktery jsou pro me dulezite. V object parameter sice je x,y,z ale to prave taky funguje jen kdyz s tim clovek nic neudela.
PS: kdyby se tady nekomu doma valelo par set kilogramu zavazi, docela by se hodilo.

pepacheb-pepacheb

08.02.2010 21:39
jacquess
Editor

Vítěz 3DStudio Challenge!
skoda te pozy, protoze jinak to ma dobry potencial a podle me i vtipnou myslenku (kterou ale asi autor nezamyslel) - pripomina mi to prvni challenge na tema kulicka - a ten borec si tu kulicku proste porad tahne sebou.
08.02.2010 13:24
ikonka
Uživatel

Aha, diky za tip, rikal jsem si ze by neco takoveho byt mohlo!
08.02.2010 12:56
Obolus
Moderátor

muzes pouzit i script na renderovani vetsich obrazku - na scriptspotu jsou tusim 2, jeden z nich jsem i uspesne pouzil na 10ti tisicovy rendery v 32bitovym systemu. akorat to byl trosku opruz skladat 64 obrazku v shopu dohromady :o)
07.02.2010 22:39
ikonka
Uživatel

Zkousel jsem si hrat s tim scatterem. Az na to ze mi tahle scenka pri vetsim rozliseni (cca 2000px a vic) spadne v renderingu tak je to pecka.
Tohle neni samozrejme nejaka velka prace, spis jsem diky tomu dostal chut udelat neco trosku vetsiho a lepsiho ale na hrad samozrejme nezapominam.

pepacheb-pepacheb

26.01.2010 22:19
ikonka
Uživatel

editováno 01.02.2010 11:05:10
No ty ruce takhle fakt neotocim to je fakt, ja je dam tak 10 stupnu za rovinu hlavy. Nojo no, mel jsem se takhle postavit a sam se vyfotit a podle toho to v zakladu natvarovat. Priste budu chytrejsi. Jo to sculptovani moc nedelam, delal jsem jen takove kravinky jako treba toho rytire na hrad a tak ale to bylo jen takove hodne low. Ono me to taky kolikrat tezce rozciluje delat nektere detaily mysi kdyz se neda udelat poradne rovna cara ap.
PS: chtel jsem jen dodat ze je to opravdu z jednoho objektu, zadny bolean ani nic jineho,samozrejme ze to nicemu nepomuze, jen jsem se drzel puvodniho zadani a pak uz jsem to znovu delat nechtel ale spousta veci by se tim zlepsila
26.01.2010 20:37
Budha
Uživatel

PepaCheb: nikdo ti tu nechce nic znechutit anatomia je a bude jedna z najtazsich veci v CG aj v kresbe, na to ze to asi je tvoj prvy pokus v tomto smere anatomickom :-D je to paradne, len tak dalej , ale to ze tam mas proste vela chyb je viditelne kazdemu skusenejsiemu oku, hmota je v niektorych castiach fakt zle formovana... ked spravis 10-30x takych postav sa sam budes casom pousmievat, nad niektorymi vecami vsak sam uvidis